Beställ boken Beviset – Livet fortsätter efter döden

Rosemari Södergren är journalist som jobbat både på stora och små redaktioner, med tryckta medier, sociala medier och webbutveckling. Under en kort tid förlorade hon både sin mor, sin yngste son, sin svägerska och en av sina bästa vänner. Då började hon söka svar på vad livet och döden är och under detta sökande fick hon starka bevis för att livet fortsätter efter det vi kallar döden.

I boken berättar hon om när ett medium kunde förmedla budskap från hennes son, budskap om saker som bara han känner till. Hon berättar också om hur det medium tänker som kunde förmedla budskapen.

Boken vänder sig både till den som är sörjande och vill hitta en väg att få hopp och tröst – och boken vill också ge inspiration och mod till de medier som ägnar sina liv åt att förmedla kommunikation mellan de som lever här och de som lämnat tiden.

Boken är slutsåld men en ny version är under bearbetning,

3 comments

  1. […] Här kan du köpa boken direkt från bokförlaget, Sodergren Communication. […]

  2. […] Denna intervju finns i min bok Beviset – Livet fortsätter efter döden. Här kan du läsa mer om boken och om du blir intresserad kan du beställa den från förlaget Soder… […]

  3. […] Vanligt är att dessa beskrivningar från ett medium innehåller utseende, kroppsform, relation till den som är hos mediett, ålder vid övergång till andevärlden, personlighet, arbete/sysselsättning, eventuella sjukdomar och dödsorsak. Namn är också något som kan dyka upp. Men det har också hänt att medier kunnat ge oerhört starka bevis som bankkontonummer eller namn på filer på en dator, som Rosemari Södergren berättar om i boken Beviset. […]